22/01/2014

2η Ανοιξιάτικη Γιορτή για μαθητές σχολείων που μαθαίνουν αγγλικά 2nd Spring Festival for school pupils – learners of English
  • Είσαι μαθητής/μαθήτρια σε δημοτικό σχολείο, γυμνάσιο ή λύκειο;
  •  
  • Είστε καθηγητές/-ήτριες αγγλικής σε δημοτικό σχολείο, γυμνάσιο ή λύκειο;
  •  
  • Θέλετε να παρουσιάσετε το ταλέντο σας/το ταλέντο των μαθητών σας;
Νά, η ευκαιρία!


Η Ένωση καθηγητών αγγλικής δημόσιας εκπαίδευσης Ημαθίας (ΕΚΑΔΕΗ) διοργανώνει την 2η Ανοιξιάτικη Γιορτή (2nd Spring Festival) την Κυριακή 6 Απριλίου 2014.  Οι μαθητές καλούνται να παρουσιάσουν καλλιτεχνικά δείγματα της εξωσχολικής τους δραστηριότητας στα αγγλικά, π.χ. 1-2 τραγούδια που θα τραγουδήσει μία χορωδία, ένα ντουέτο ή μόνος του ένας μαθητής, ένα σύντομο θεατρικό έργο (σκετς), ένα μουσικό σχήμα που θα παίξει 1-2 αγγλόφωνα τραγούδια, απαγγελία ποιήματος, δελτίο ειδήσεων, πρόγνωση καιρού κ.ά..  Η 2η Ανοιξιάτικη Γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών στην Βέροια.
Θα προσκληθούν οι γονείς, οι συμμαθητές και οι φίλοι των μικρών ή εφήβων «προταγωνιστών» - καλλιτεχνών.
Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Σχολικής Συμβούλου Αγγλικής κας Καλλιόπης Κιοκπάσογλου
Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνείτε με την πρόεδρο της Ενώσεως κα Αναστασία Ασικίδου (τηλ: 23310-66467, κιν: 697.30.429.78, e-mail: asikidou@hotmail.com).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι μαθητές που θέλουν να συμμετάσχουν ή οι καθηγητές τους που θέλουν να τους συνοδεύσουν παρακαλούνται να δηλώσουν την πρόθεση και την μορφή συμμετοχής τους το αργότερο έως τις 28 Φεβρουαρίου 2014, ώστε να καταρτιστεί εγκαίρως το πρόγραμμα.

Με εκτίμηση,
εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου,
Η πρόεδρος                                                                    Ο γραμματέας

Ασικίδου Αναστασία                                                    Καπέτης Χρυσόστομος